Terug naar de downloads

Online educatiesessies pensioenen 2020

30 april 2020 was de aftrap van een reeks online educatiesessies over pensioenen, georganiseerd door Montae & Partners in samenwerking met de Universiteit van Curaçao (leerstoel pensioenen) en pensioenkoepel CaPAs.
In wekelijkse sessies van 1 uur praten ervaren pensioendeskundigen u bij over actuele onderwerpen met aandacht voor de gevolgen van de huidige crisis voor pensioenfondsen.

9-jul-'20Beheersing IT risico's verzekeraars & pensioenfondsen, online educatiesessie, Bryan Hiwat

Het onderwerp van de achtste sessie is “Beheersing IT risico's verzekeraars & pensioenfondsen”. De spreker is Bryan Hiwat. Hier vindt u de presentatie van de heer Bryan Hiwat.

Downloaden
18-jun-'20Eigenrisicobeoordeling (ERB), online educatiesessie, Marieke van der Werf

Het onderwerp van de zevende sessie is “Eigenrisicobeoordeling (ERB): Routekaart van een zinvolle tool voor risicomanagement”. De spreker is Marieke van der Werf. Hier vindt u de presentatie van mevrouw Marieke van der Werf.

Downloaden
11-jun-'20Het algemeen pensioenfonds, online educatiesessie, Hans Kennis & René Overtoom

Het onderwerp van de zesde sessie is “Het algemeen pensioenfonds”. De sprekers zijn Hans Kennis en René Overtoom. Hier vindt u de presentatie van de heren Hans Kennis en René Overtoom.

Downloaden
4-jun-'20Corona Scenario’s, online educatiesessie, Onno Steenbeek

Het onderwerp van de vijfde sessie is “Corona Scenario’s”. De spreker is Onno Steenbeek. Hier vindt u de presentatie van de heer Steenbeek.

Downloaden
28-mei-'20Proactief risicomanagement, online educatiesessie, Alwin Oerlemans

Het onderwerp van de vierde sessie is “Proactief risicomanagement”. De spreker is Alwin Oerlemans. Hier vindt u de presentatie van de heer Alwin Oerlemans.

Downloaden
14-mei-'20Kosten vermogensbeheer, online educatiesessie, Kendra Janga

Het onderwerp van de derde sessie is “Kosten vermogensbeheer: relatie risico en rendement”. De spreker is Kendra Janga. Hier vindt u de presentatie van de mevrouw Janga.

Downloaden
7-mei-'20Premiebetaling in crisistijd, online educatiesessie, René Overtoom

Het onderwerp van de tweede sessie is “Premiebetaling in crisistijd”. De spreker is René Overtoom. Hier vindt u de presentatie van de heer Overtoom.

Downloaden
30-apr-'20Beleggen in crisistijd, online educatiesessie, Onno Steenbeek

Het onderwerp van de eerste sessie is “Beleggen in crisistijd”. De spreker is Onno Steenbeek. Hier vindt u de presentatie van de heer Steenbeek.

Downloaden
Terug naar de downloads